OVERNATTING

Naustet og Galjen

Naust og Galje er bygd i 1902 og renovert dei siste 5 årene for utleie. Bygget var bygd som naust med notgalje og notaloft. Det vart drevet aktiv bøting av not og nottørke helt frem til ca 1965. I dag er det er delt opp i 2 leiligheter med egne oppholdsrom, bad og kjøkken. 


Ferieleiligheter i Naustet og Galjen
 

Leilighet nr 1 inneholder 3 soverom med 2 - 5 sengeplasser pr. rom. Det er 2 bad med WC, dusj, varmt og kalt vann. Det er oppholdsrom med kjøkken som har kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. 

Leiepris per uke for ferieleilighet i Naustet med  3 soverom, lørdag til lørdag fra mai til september er kr. 450 per pers/dag. Maks 12 personer. Sengetøy og  handduker er inkludert. Minimum 2 personer

Leie enkeltrom Kr 950,-per dag/ sengklærs og handduker inkl

Leilighet nr 2 inneholder 1 soverom med 3 senger. Det er kjøkken, bad og stort oppholdsrom med TV. Pris kr 450 per pers/natt. Sengetøy og handduker er inkludert. Leie enkel rom Kr 950,- per dag


I tillegg er det vaskerom og stor parkeringsplass som disponeres av begge leilighetene. Ute er det stor terrasse og overbygget grillplass med bord og benker.

Begge leilighetene har et tillegg for elektrisk strøm på kr 1,50 per kWt. Depositum er kr. 1000,-, dette gjelder for begge leilightene.

Bildedgalleri for Naustet og Galjen, klikk her. 


OVERNATTING FOR Større GRUPPER

Det er mulig å leie Naustet og Galjen av større grupper, opp til 8 - 13 personer ved f.eks bryllup eller andre arrangementer.
Døgnpris pr seng kr. 450 ,-/med sengeklær og handduker innkludert. Rengjøring kr. 500 eller egen rengjøring. 
Dersom en ønsker å leie som enkeltrom koster dette kr. 900,- per dag. Dette  innkludere sengklær og handuker.

Blåturgrupper som vil ha fisketur som en del av en dagstur kan leie både lokale og båt for en dag. Pris etter avtale.


Husregler

Røyking er ikke tillatt inne. Husdyr ikke tillatt, men hund tillates etter avtale. 
Inn og utsjekking ca. kl 10:00 på lørdagen. Dersom en ønsker forlenget utsjekking må dette avtales ved bestilling. 
Leiligheten tilbakeleveres renvasket og i samme stand som ved ankomst, eller en kan betale for rengjøring kr 500,-. 

GJESTEHUSET - LØa

Gjestehuset er et historisk bygg som ble bygget i ca. 1850 som løe og fjøs. Gjestehuset er totalt modernisert innvendig for utleie. Gjestehuset ligger flott til med utsikt til fiskerihavnen og havet. Fra mai til august kan solgangen være spektakulær. 

Gjestehuset inneholder 3 dobbeltrom hvor hvert har eget WC og dusj. I tillegg er det felles oppholdsrom med flott sjøutsikt. Det er stor trasse med utgang fra oppholdsromet og soverommene. 

Oppholdsrommet har romslig kjøkken med kjøleskap, gassovn og oppvaskmaskin for "self catering". 

Priser for dobbeltrom er kr. 950 per  pr natt. Dersom en ønsker å leie dette som enkeltrom er prisen kr 950 per natt. Sengklær og handklede er inkludert. Oppvarming/koking (bruk av gass til "self catering"), kr 100 per dag per rom, kommer i tillegg. 
Weekend pris for dobbeltrom, fredag kl. 12:00 til og med mandag kl. 10:00, kr. 1800 per rom. I tillegg kommer oppvarming/koking med gass kr 300.  

Bildedgalleri for Gjestehuset Løa, klikk her. 

gjestehuset - Suiten

Suiten i Gjestehuset er innredet på loftet. Dette er et stort rom med dobbeltseng og koselig atmosfære inkludert bad og Toalett. Pris pr. natt er kr. 950 og evt. tillegg kr. 300 for extra seng /overnatting på sofa.

FROKOST eller Middag

Det er mulighet for servering av frokost og/eller middag for større grupper i kjelleren i Hovedhuset. Dette må bestilles ved booking av rom eller ved avtale om sjøsafari. Det er plass til opp til over 20 personer for middag og frokost.
Pris etter avtale. 

Frokostkurv

Det er mulig å bestille en frokostkurv for 1-4 pers ved overnatting i Gjestehuset. Kurven leveres kl. 0800, pris kr 150,- per pers.
Dette må senest bestilles dagen før ankomst.


ENKEL OVERNATTING - VEDHUSET

Loftsrom med 2 enkle senger. Dette passer for backpakers / sykkelturister. Det er innlagt vann med WC og dusj i nærliggende bygning. 
Pris per person Kr 150,- per natt.